3942 fuldfilDu får hurtigere succes, når du går til en specialist efter sammenbragt familie rådgivning. Sølvi er den specialist.

Vi vil anbefale at tale med Sølvi til alle – simpelthen alle. Men måske særligt til dig/jer, der trænger til en uhøjtidelig sparring der rammer rigtigt, leveret med kærlighed og et glimt i øjet. (M & T)

Sølvi har en evne til at skære ind til sagens kerne i løbet af ganske kort tid, så man ikke skal sidde der i timevis, før man kan tale om, hvordan man får det til at virke. Hun er virkelig konkret, og man går derfra med flere konkrete ting, man kan gøre til næste gang. Måske har hun reddet vores ægteskab. (Susanne & Jesper)

 

Anthony Robbins (den amerikanske coach) taler om, at vi bruger en coach i de aspekter af vores liv, hvor vi ønsker at udmærke os – blive bedre. Mange ledere bruger en coach. Arbejdssøgende bruger en coach. Sportsudøvere bruger en coach.

Hvis vi ønsker at udmærke os i vores kærlighedsrelation, fortjener vi også at bruge en coach til det.

Sølvi er specialist i relationer. Særligt den relation, der er mellem et par i en kærlighedsrelation. Og så har hun en helt særlig kompetence inden for sammenbragte familier.

Sammenbragt familie rådgivning kræver en specialist.

Coaching er i sin essens fremadrettet. For at skabe forståelse vil vi dog af og til søge bagud – men det er ikke terapi. Vi vil lede efter relevante tidligere oplevelser, mønstre og handlinger. For at du og I bliver bevidste om, hvad der står i vejen for at skabe den virkelighed, I drømmer om.

Coaching gør jer bevidste om, hvad I virkelig gerne vil have – og hvordan I får det.

Hvorfor ringe til en terapeut?

De fleste ringer desværre først, når problemerne er store. Og så tager det (ofte) lidt længere tid at komme på rette kurs igen. Det kan være problemer med kommunikation, ekskoner, forventninger til hinandens børn, forestillinger om, hvad en familie er…

Nogle ringer også for at få hjælp og værkstøjer til at blive endnu bedre sammen. Til at finde fælles mål for fremtiden. Det er mennesker, der er nysgerrige på udvikling. Nysgerrige på, hvordan man kan blive endnu bedre.

Hvordan kommer vi videre?

Send mig en mail på info@sammenbragtfamilie.dk eller ring eller sms på 5152 3668 – så taler vi om, hvordan jeg kan støtte dig i dit næste skridt.

Vi havde en rigtig god og givende oplevelse med Sølvi. Vi synes begge, at vi fik meget med os og stof til eftertanke, idet vi kom omkring mange af de vigtige emner, som berører os, der hvor vi er i vores situation. (Helle & Thue)