Parterapi KøgeParterapien i Køge er faktisk 10 km syd for Køge for at være helt præcis – lige uden for Himlingøje. Der er tilmed en station i baghaven (Grubberholm Station), hvis du kommer med det offentlige.

Terapilokalet ligger i mit private hus, og det betyder, at der er både hund og kat. Det er relevant at vide, hvis du har allergi.

 

Parterapi Køge / Himlingøje

Her holder jeg til i hverdagene, og du vil kunne booke tider både i dagtimer (fredag og lørdag) og eftermiddag/aften (torsdag).

Jeg sætter en stor værdi i, at I gør jer umage, når I vælger at bestyrke jeres parforhold og jeres familie. Det betyder, at jeg forventer, at I har tid bagefter til at tale om det, der er sket, og at I er villige til at arbejde for sagen.

 

Hvis I går halvhjertet ind i det, er det spil af tid og penge. Går I til gengæld helhjertet ind i det, har I alle muligheder for at få lige præcis det parforhold og den sammenbragte familie, som I drømmer om.

Hvor langt er et forløb?

Et forløb hos mig er typisk på 3-5 gange á 1,5 time. Herudover er der mange, der kommer ca. en gang om måneden for lige at sikre sig, at der er ryddet op.

 

Ikke kun sammenbragte familier

Ja, Sølvi er ekspert i sammenbragte familier, men hun er først og fremmest ekspert i relationer og fællesskaber. Hun formår at se, hvordan I “hænger sammen” på kryds og på tværs – og hvad venner og familie har af betydning for jeres parforhold.

Og så er hendes model for en strategi for et parforhold, der virker anvendelig for alle.

 

I booker jeres tid på telefon 5152 3668 eller info@sammenbragtfamilie.dk