Parterapi Skype

Parterapi Skype

Skype er både fleksibelt og effektivt, og de par, der vender tilbage igen og igen fortæller, at de lynhurtigt glemmer, at vi ikke sidder i samme rum. Altså hvis dit internet fungerer ordentligt.

Du kan booke tider både i dagtimer (mandag og lørdag) og eftermiddag/aften (tirsdag og torsdag).

Jeg sætter en stor værdi i, at I gør jer umage, når I vælger at bestyrke jeres parforhold og jeres familie. Det betyder, at jeg forventer, at I har tid bagefter til sammen at tale om det, der er sket, og at I er villige til at arbejde for sagen.

 

Hvis I går halvhjertet ind i det, er det spil af tid og penge. Går I til gengæld helhjertet ind i det, har I alle muligheder for at få lige præcis det parforhold og den sammenbragte familie, som I drømmer om.

Hvor langt er et forløb?

Et forløb hos mig indleder typisk med 3-5 gange af ca. 1,5 time lidt hurtigt efter hinanden. Herudover er der mange, der efterfølgende kommer ca. en gang om måneden for at holde sig på sporet.

 

Ikke kun sammenbragte familier

Ja, Sølvi er ekspert i sammenbragte familier, men hun er først og fremmest ekspert i relationer og fællesskaber. Hun formår at se, hvordan I “hænger sammen” på kryds og på tværs – og hvad venner og familie har af betydning for jeres parforhold.

Og så er hendes model for en strategi for et parforhold, der virker anvendelig for alle.

Læs om andres oplevelse her.

I booker jeres tid på telefon 5152 3668 eller info@sammenbragtfamilie.dk