parterapi HellerupPR. 1. OKTOBER 2017 FOREGÅR RÅDGIVNINGEN UDELUKKENDE VIA SKYPE/TELEFON. Læs mere her.

 

Parterapi i Valby foregår som udgangspunkt kun om lørdagen.

Hvorfor lørdagsterapi?

Jeg har gennem årene erfaret, at lørdag er en rigtig god dag til parterapi af den enkle årsag, at I (tit) er langt mere afslappet om lørdagen.

I har sluppet ugens stress og jag og kamp for at nå aftensmaden inden fodboldtræning, eller hvad I render efter i en typisk travl hverdag. Som alle familiefællesskaber gør.

Når parterapien gør, at man skal gå før tid fra job for at kunne nå det, lige inden der skal handles og laves mad, så får det ikke det fokus, det fortjener.

For nej, det er ikke gratis at få professionel hjælp. Af nogen slags. Og det er det heller ikke at få parterapi.

Derfor skal det også have det fokus og den respekt, som det fortjerner.

Og I skal vise jer selv, hinanden og jeres parforhold, at I går til det med respekt. Det kan man også i hverdagen – det er bare nemmere at tage sig lidt tid før og efter, når det ligger om lørdagen.

Øvrige dage er klinikken i Himlingøje – 10 km syd for Køge.

Parterapi Valby

For mig ligger Valby dejligt centralt, fordi det er tæt på en station og masser af busser. Der er tilmed masse af gratis parkeringspladser, som ellers ikke er mulig inde i København.

Så selvom jeg også skal køre lidt langt efter det, så er Valby et rigtig godt bud på et sted, der er nemt for de fleste med base i Region Hovedstaden og Region Sjælland.

Vi mødes i Hvide Hus på Valbygårdsvej 64A, 2500 Valby.

Ikke kun sammenbragte familier

Ja, Sølvi er ekspert i sammenbragte familier, men hun er først og fremmest ekspert i relationer og fællesskaber. Hun formår at se, hvordan I “hænger sammen” på kryds og på tværs – og hvad venner og familie har af betydning for jeres parforhold.

Og så er hendes model for en strategi for et parforhold, der virker anvendelig for alle.

I booker jeres tid på telefon 5152 3668 eller info@sammenbragtfamilie.dk