Sølvi Degnegaard

Sølvi Degnegaard er utroligt imødekommende

Vi synes, at Sølvi  Degnegaard er en utroligt imødekommende positiv person og er god til skabe tillid og et rum, hvor man kan være ærlig. Derudover er hun god til at komme med konkrete værktøjer til at løse de udfordringer, som vi har haft – og så kender hun mekanismerne i sammenbragte familier og ved hvad der er vigtigt at få drøftet. Hun stiller de rigtige spørgsmål på de rigtige tidspunkter – og siger også “Det er helt OK at du/I ikke synes det er særlig fedt – det er meget naturligt, hvad kan vi gøre for at få det til at blive mindre ufedt?”

Vi vil anbefale Sølvi til alle, som har brug for input til, hvordan man får en sammenbragt familie til at fungere – intet er for stort, intet er for småt. Det er til tider hårdt arbejde, men Sølvi er god til at guide og komme med praktiske værktøjer til, hvordan den sammenbragte familie kommer til at fungere og bliver lykkeligere. (F & T) 

Vi vil anbefale at tale med Sølvi til alle

Før vi mødte Sølvi Degnegaard hang vores forhold hele tiden i en tynd tråd. Hver og en af de svære oplevelser blev endnu et bevis på, at vi ikke var og nok aldrig kunne blive en “rigtig familie”. Det var meget opslidende at kæmpe mod den forestilling hele tiden – og ikke lykkes.
Efter at have talt med Sølvi i en periode (de første par gange var rigtig hårde) er vi blevet meget mere sikre på hinanden. Vi ved det er svært, vi ved at vi nok skal klare det, og vi ved også at det ikke er meningen, at vi skal ligne en rigtig familie – det er meningen, at vi skal finde ud af at være sammen på en måde der fungerer for os, også selvom det ikke er den måde omgivelserne forventer af os.
Det vigtigste vi tager med fra vores samtaler med Sølvi er, at jeg ikke er den onde stedmor, selvom jeg ikke elsker hans barn, og at det vigtigste i vores kommunikation er at tro på den andens gode intentioner.
Vi vil anbefale at tale med Sølvi til alle – simpelthen alle. Men måske særligt til dig/jer, der trænger til en uhøjtidelig sparring der rammer rigtigt, leveret med kærlighed og et glimt i øjet.
(M & T)

Sølvi er en eminent god lytter

Med hensyn til parforholdet, har Sølvi Degnegaard hjulpet mig meget til, i en tid hvor der for ham og jeg har haft ret mange udfordringer, at huske på de fantastiske oplevelser, vi har delt. Jeg er også begyndt at tænke mindre i retning af “Hvad mon han vil” “Og vil han mig mon?” henimod “Hvad vil du, Maria?”. Det har været en kæmpe gave. Jeg er blevet coachet over telefonen, og Sølvi er en eminent god lytter, opmærksom, nærværende og reflekterende. Hun hjælper med at fastholde fokus på det centrale i samtalen.
Jeg anbefaler Sølvi til alle der skulle få brug for coaching omkring problematikker vedrørende parforhold.  – Og hun er bestemt lige så god til at coache i mange andre problematikker, der vedrører livets andre eksistentielle spørgsmål.
(Maria)

Takk for at du er du!

Jeg er helt overveldet over å finne et så ærlig menneske som deg! I Norge har vi veldig få mennesker (eller ingen..) som tør å snakke så åpent om dette teamet. At du gjør det, gjør mange med meg veldig mye mindre ensom:-) Kom til Norge!!:-) Du er fantastisk! Takk for at du er du! (Cecilie fra Norge)

Det er rart, at Sølvi Degnegaard deler ud af sig selv

Vi havde en rigtig god og givende oplevelse med Sølvi. Vi synes begge, at vi fik meget med os og stof til eftertanke, idet vi kom omkring mange af de vigtige emner, som berører os, der hvor vi er i vores situation.
Vi synes begge to, at det er rigtig rart, at Sølvi ‘deler ud’ af sig selv og giver små eksempler og betragtninger fra hendes eget liv og fra det hun og hendes kæreste har været igennem i deres proces.
(Helle & Thue)


Sagt om workshops:

“Det bedste var at finde ud af man ikke er den eneste, der har det svært ved at være fars kæreste. Det giver en ro, så man ikke føler, man er forkert. Den største indsigt jeg tager med hjem er, at jeg skal være bedre til at bede om det jeg gerne vil have og på en måde, så han kan forstå det!” (Anne)

“Det bedste ved workshoppen var at møde andre i samme situation og at kunne snakke åbent om det der er svært og få gode råd/ideer til at tackle det. Jeg går også herfra med en følelse af at det er ok at føle som jeg gær. Det skal både jeg og andre acceptere.” (Heidi)

“Det vigtigste jeg tager med hjem er, at vi skal connecte hver dag!” (Anette)

“Jeg ved nu, at jeg skal lære at stå ved mig selv, og at jeg skal lave mindfulness-øvelser derhjemme, for jeg kan mærke, at det hjælper mig. Jeg vil anbefale workshoppen til andre, fordi du er ærlig, og det er et frirum, hvor alle følelser er ok. Vi kan tale lige ud af posen.” (Lene)

Ord om Sølvi: Professionel, sjov, indlevende, empatisk, varm, behagelig, vidende, tillidsvækkende, ærlig.

“Det var fantastisk”

“Synes det var super rart at være her i dag, så jeg igen kan blive mindet om (selvom jeg godt ved det) ikke er den eneste som har en familie med problemer.”

“Mit favoritemne var accepten af det, der ikke kan ændres.”

“Det vigtigste jeg har fået ud af workshoppen er, at parret skal fungere, ellers kommer ‘familien’ ikke til at fungere.”

“Mit favoritemne var at høre Sølvi Degnegaard tale.”

“Jeg har nydt hele workshoppen inkl. alle emner. Fantastisk at høre andres tanker, meninger, oplevelser og netop vide man ikke er den eneste.”

“Alle emner var meget interessante, og det har givet mig en masse at tænke over.”

“Mit favoritemne var at gå ind i de følelser, jeg ikke kan lide (de onde, grimme etc.)”

“Det vigtigste jeg har fået ud af workshoppen er at etablere TEAM med sin mand er det vigtigste.”

Ord om Sølvi: Levende, humoristisk, varm, indlevende, morsom, skarpe betragtninger, ærlig